Mobile menu

Moda i ljepota

Promo /Atraktivnom promocijom No+Vello© obilježava 7 godina rada u Bosni i Hercegovini

Objavljeno: 13.11.2017 11:30Izvor: klix.ba
Foto © klix.ba
I ove godine, No+Vello©, svjetski lider na tržištu u estetskim centrima specijalizovanim za fotoepilaciju i fotopodmlađivanje, obradovat će svoje sadašnje i buduće klijente jedinstvenom promocijom kojom će obilježiti 7 godina poslovanja franšiznog lanca u Bosni i Hercegovini - saopšteno je iz ove kompanije.
Već 7 godina zaredom, No+Vello, svjetski lider na tržištu u estetskim centrima specijalizovanim za fotoepilaciju i fotopodmlađivanje, uspješno posluje na području Bosne i Hercegovine. Do sada je otvoreno 11 centara u sljedećim gradovima: Sarajevo, Tuzla, Mostar, Banja Luka, Zenica, Goražde, Gračanica, Brčko i Teslić. No+Vello© kompanija je osnovana u Španiji 2007. godine. Doživjela je međunarodnu ekspanziju putem franšiznog modela poslovanja, te danas posluje u 16 zemalja sa preko 1000 centara širom svijeta.

No+Vello© u Bosni i Hercegovini pripremio je posebnu promociju “50%” za nove zone ili tretmane koja će zasigurno privući pažnju na tržištu. Naime, promocija je namijenjena sadašnjim i novim klijentima. Klijenti će moći da uživaju u opciji “50%” za svaki tretman pod uslovom da barem jedna od zona/sesija mora biti nova ili mora biti u pitanju novi tretman. Klijenti će moći birati iz široke lepeze No+Vello© tretmana koji obuhvataju IPL fotoepilaciju i fotopodmlađivanje, LED tretmane i tretmane iz Proskin programa za čišćenje lica. Promocija će biti aktivna u periodu od 13. do 30. novembra 2017. godine. Svi detalji promocije se mogu pronaći na Web stranici.

No+Vello© vas poziva da dođete i uživate u ovoj rođendanskoj promociji.